Dnes v neděli, když jsem opět vstávala v pět ráno, mohla pokračovat na svém dalším e-booku o Propojení paradoxů – jak integrovat Lilith do života ženy, jsem se na chvíli zastavila a položila si otázku – proč to vlastně dělám? Proč si raději neoprašuji svou krásnou a veskrze úspěšnou e-knihu Prozradím ti, jak se chci (po)milovat? Proč se nevěnuji svým koníčkům, vnoučkovi a vůbec normálním denním radostem, jako většina ostatních lidí a nechystám se na zasloužený odpočinek?

A pak mi to došlo. Druhá e-kniha Byla jsem profi Domina, díky níž jsem definitivně přijala vše, co jsem prožila, způsobila, že se ke mně začaly hrnout informace a já nemohu jinak, než psát a psát.

Ale bohužel, či spíše bohudík čím dál více vidím, co si mnozí neuvědomují, nebo to přes svůj svět natřený narůžovo, odmítají vidět.  To, jak nepřijetí našich temných stránek dělá z lidí pokrytce, kteří si hrají na duchovní a moudré. Jak mají naučeny určité fráze, které stavějí mezi sebe a okolní svět na svou ochranu. Vidím to čím dál více.

Vidím lidi, kteří žijí povrchní materiální život. Vidím lži, slabost, ubohost, sprostotu, nenažranost. Stačí se jen podívat na vládní představitele. Jenže bohužel je to tak, každý národ má takové zástupce, jaké si zaslouží. Nechci mluvit o politice, ale musím. Protože vše se vším souvisí.

Vidím totiž také ženy. Celé v černých hábitech. Ženy, které nemají žádnou důstojnost, nejsou ničím, maximálně živou bombou s vlastním dítětem v náručí. Vidím muže, pro které je žena méně než zvíře a bez sebemenšího studu ji zbije, znásilní. Čímž jí dál bere její sílu. Protože chcete-li zabít ženskou sílu, znásilněte ji. Takto ji nejsnáze zotročíte. Na toto téma jsem napsala už jeden text, najdete ho na tomto odkaze.

A vidím jiné ženy, ty, které hltají odstíny šedi, v domnění, že toto je realita. Neuvědomují si, co vlastně do svého života přitahují. Neuvědomují si, že mají silně potlačenu svou pravou ženskou stránku, že vůbec nežijí aspekty Lilith…že nedávají svým mužům to, po čem oni touží. A i ti jsou frustrovaní a bez své síly. A vše to jen graduje. Ta slabost se paradoxně postupně zesiluje.

Už tušíte, kam tok mých myšlenek směřuje? Že vlastně naše odmítané části psyché k nám ve vnějším světě přitahují zlo v jeho syrové podobě, ABYCHOM  HO  UŽ  KONEČNĚ UVIDĚLI! A nejen uviděli, ale ABYCHOM  S  NÍM  UŽ  KONEČNĚ  ZAČALI  NĚCO DĚLAT?! Sami se sebou začali něco dělat, ale skutečně, doopravdy. Ne, že si ego budeme natírat bílou barvou a říkat si, že už jsme osvícení.

Nebo vy chcete nosit burky? Chcete být otroky a otrokyněmi těch, co jsou ve své síle, která je však zcela vychýlená do záporného extrému?! Do démonické kruté Lilith, která smete vše, co se jí postaví do cesty… jen si říká Aláh?!

Já tedy ne! A ani ne tak kvůli sobě, ale kvůli svým dcerám, vnoučkovi.

Zcela jasně si uvědomuji, kam naše potlačená energie Lilith vede. A že pokud se my samy nezačneme skutečně probouzet, pokud my ženy neobjevíme svou ženskou sílu, pokud ji nezačneme předávat svým mužům, pak si můžeme jít rovnou ty burky pořídit a těšit se na sadomaso v reálu.

Nechci však končit takto negativně.

Takže ještě jedna myšlenka. Jestliže se my, naše civilizace, začneme dostávat zpět do rovnováhy a začneme žít svou potlačenou stránku, pak se zcela automaticky změní i tok energií a co nyní přitahujeme, začneme odpuzovat. Začne se měnit i kolektivní nevědomí, nebo morfogenetická pole a může nastat i to, že se začnou probouzet i ty ženy v černém. A ony samy začnou dělat pořádky ve vlastních řadách.

Tak! To jsem měla potřebu dnes, při nedělním ránu, říci.

[content id=1293][/content]

 

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Zaujal vás můj článek? Chcete vědět více, například co nabízím?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share This