Zhruba před půl stoletím vstoupilo do lidského světa nové vědomí, nové postupující poznání, které se dá nazvat transcendentním, duchovním. Pokud právě čtete tuto knihu (Celestýnské proroctví), pak asi už tušíte, co se děje, už to cítíte uvnitř sebe. Začíná to zvýšenou vnímavostí k cestě, kterou spějí naše životy dopředu. Všímáme si těch náhodných událostí, které se stanou přesně ve správný okamžik a vynesou do popředí přesně ty správné jedince, kteří najednou posunou váš život v novém a důležitém směru.

Možná víc než jiní lidé v jakékoli době intuitivně rozeznáváme v těchto mystických událostech vyšší smysl. Víme, že podstata života skutečně tkví v duchovním vývoji, který je osobní a úchvatný – ve vývoji, který žádná věda, filozofie ani náboženství ještě plně nevyjasnily. A právě tak víme ještě něco: víme, že jakmile jednou porozumíme tomu, co se děje, jakmile se zapojíme do tohoto naznačeného procesu a budeme maximalizovat jeho roli ve svých životech, lidská společnost udělá kvantitativní skok do úplně nového způsobu života – takového, který zrealizuje to nejlepší z našich tradic – a vytvoří kulturu, která byla vždy cílem lidských dějin.

Příběh Celestýnské proroctví směřuje k tomuto novému porozumění. Pokud vás zasáhne, pokud vykrystalizuje něco, co ve svém životě vnímáte, pak předejte to, co uvidíte, dalším, protože myslím, že naše nové vědomí duchovna se šíří přesně touto cestou. Už ne prostřednictvím reklamních triků ani módy, ale osobně, prostřednictvím jakési pozitivní psychologické nákazy mezi lidmi. Každému z nás stačí jen odložit pochybnosti a rozptýlení na dostatečně dlouhou dobu… a jako zázrakem může tato realita začít náležet nám samotným. Autor: James Redfield

 

Sama za sebe jsem se rozhodla předat vám tato poznání skrze devět vhledů, které sem budu postupně přidávat. Včetně dalších proroctví, kolem kterých se odvíjejí všechny příběhy Jamese Redfielda. Možná si díky nim i vy začnete uvědomovat zvláštní shody ve svém životě, něčeho neuchopitelného, co je v pozadí vašeho života, co na první pohled nevidíte, ale stále se vám to opakuje.

Poznáte skutečná mysteria, která se ukrývají v našich myslích a projevují se skrze naše životy a která, když je správně pochopíme a otevřeme se jim, začnou měnit životy nás všech. 

Je třeba rozvzpomenout se na to, kdo jsme a kam směřujeme. A tím se stát vědomou bytostí, která se napojí na zdroj a vrátí do Jednoty. Protože o tom je náš život v novém paradigmatu 21.století. 

 

[content id=1296][/content]

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Zaujal vás můj článek? Chcete vědět více, například co nabízím?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share This