V poslední době se roztrhl pytel s Vesmírnými objednávkami.  Internet se přímo hemží informacemi, jak takové objednávky tvořit. Slibují, že nám zaručeně zajistí přísun vysněného skvělého partnera, nadbytek financí, případně hojnost hojnosti ve všech oblastech. Někteří dávají návod, jiní mluvené meditace, ale u všech je jedno společné, autorovi či autorce zaručeně pomohly. Proč ne, pokud oni sami už na danou úroveň dozráli a mají „odpracováno“…

Ale ty návody si pořizují lidé, kteří uvěří, že fungují jen ze samé podstaty. Věří jim, protože to přece stačí, věřit.

Také jsem něco takového zkusila, ale asi jsem málo věřila. A díky poznání, ke kterému jsem během let svého života dospěla, dnes už si pro jistotu dávám objednávky tohoto typu – Vesmíre, v každém okamžiku mi posílej to, co potřebuji ke svému poznání, abych byla vždy v souladu s nejvyšším dobrem nás všech.

Nikdy se už neuchýlím k tomu, abych se svým egem pokusila řídit chod Vesmíru. Na vlastní kůži jsem si vyzkoušela, že se to nevyplácí. Jsou to obyčejné zákonitosti, platící pro všechny, když se někde přidá, musí se někde ubrat, to platilo, platí a bude platit, dokud budeme mít hmotná těla a žít v hmotném 3D světě. Nevědomý člověk ubírá jinde, aby sám sobě přidal, a nedochází mu, že jednou bude muset ten dluh splatit. On, nebo jeho děti.

Je totiž rozdíl, konat nevědomě a vědomě. Vědomý člověk nechá k sobě přijít to, k čemu už dozrál…co si ve srozumitelné lidské mluvě takzvaně zasloužil, odpracoval. Kam postoupil a na co svým vědomím dosáhne.

Nevědomý to chce tady, a teď a hned. Vždyť přece Vesmír je plný hojnosti pro všechny. Jen si o ni požádat. Ano, Vesmír je plný hojnosti – ale je to hojnost jiná, nehmotná. Je to hojnost imaginace, tvůrčích myšlenek, lásky. Odtud můžeme neomezeně čerpat, ale je třeba tuto invenci, myšlenky, či nápady poctivou prací přeměnit na něco konkrétního.

I s láskou je třeba umět nakládat, nemohu přece od Vesmíru chtít partnera, který mne bude bezmezně milovat, když já samu sebe nemiluji. To je jasné jako facka. On sice může přijít, ale až s odstupem času se divíme, koho že jsme si to přivolali.

Dám ještě jeden příklad – chceme tady a teď změnit situaci, která se má stát v budoucnosti a měla by nám přinést velký zisk, jenže máme obrovský strach. Uděláme si meditaci, kdy zrušíme čas a z budoucnosti uděláme minulost, i to lze, naše vědomí je velmi poddajné. Jenže nám vůbec nedojde, že pokud jsme tady a teď nezvládli zpracovat svůj strach, který spočíval na konkrétních zážitcích v minulosti, a že ten strach nás vlastně může chránit před hrozícím nebezpečím, které se v budoucí situaci ukrývá, pak si opět koledujeme o průšvih. Možná nakonec přijdeme o mnohem více peněz, než které jsme v počátku získali. A kdybychom nedělali něco, nač jsme nebyli připraveni, nic z toho by se nám nestalo. Fígl je totiž v tom, že dokud nepoznáme a nezpracujeme svou minulost, dokud se z ní nepoučíme, pak takovéto kejkle s časem jsou prostě časovanou bombou.

Nevědomý člověk chce buďto hmotu, případně zážitky, ale naše planeta, země, na které žijeme, nemá neomezené zdroje. A není ani nafukovací.

Takže než si takovýto zaručený návod na hojnost hojnosti všeho pořídíte, přemýšlejte hlavou a používejte zdravý selský rozum. Nechcete náhodou tady a teď něco, nač vlastně nejste vůbec připravení? Nevytváříte si energetický dluh, za který jednou velmi draze zaplatíte? Zdravím, svobodou, penězi, prostě čímkoli?

Stále totiž ještě nejsme v 5D systému, kde už panují zcela jiné zákonitosti. A dokud v sobě budeme mít nezpracované základní problémy – které se projevují mimo jiné i zmiňovanou touhou mít vše rychle a bez práce, nepustí nás to dál, i kdybychom afirmovali, kvantovali nebo meditovali od rána do večera. Tolik moje zkušenosti a názor, který nikomu nevnucuji, jen předkládám k zamyšlení.

 

 

Komentáře

Zaujal vás můj článek? Chcete vědět více, například co nabízím?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share This