A máme tu už pár dní nový rok. Astrologové tvrdí, že těžké postavení hvězd, které v poslední době panovalo, je pryč a nastalo nové. Numerologové se rozloučili s devítiletým vibračním cyklem a přivítali cyklus nový, začínající jedničkou.  A mnozí čtou předpovědi a horoskopy, aby zjistili, co je v tomto roce čeká.

Včera ráno jsem na fejsbůku objevila ženu, se kterou jsem se poznala před lety. S celou svou rodinou mi tehdy hodně pomohla, ale jak šel život, vzájemně jsme se sobě ztratily. Proto jsem měla velkou radost, okamžitě jsem ji požádala o přátelství a za pár hodin jsme si už telefonovaly. Já jí ve zkratce vylíčila svůj nynější život a pak mi ona vyprávěl příběh svůj.

Když jsem ji poslouchala, padala mi brada, nadšením jsem nedýchala a nakonec jsem sedla na zadek a řekla jen „wow, tak to je bomba!!!“

Protože jsem vypravěčka a miluji příběhy, hlavně ty o lásce a vztazích, rozhodla jsem se převyprávět ho i vám. Pro poučení, víru a naději, která se v něm skrývá.

Kamarádka, říkejme ji třeba Helena, žije dlouhá léta s manželem, dejme tomu, třeba Richardem. Jejich děti jsou dnes už dospělé a dalo by se říci, že žijí takový normální život. Bydlí v paneláku a pracují spolu. Jsou to velmi slušní a hodní lidé a jejich životním posláním je pomáhat druhým.

Pamatuji si, že už před lety, kdy jsme se poznaly, což může být asi tak 8 let, si Helenka stěžovala, že sex mezi ní a Richardem, nefunguje. A paradoxně to byla ona, která po sexu toužila a Richard odmítal. Prostě z nějakého důvodu neměl potřebu mít sex.

Přitom to byl a stále je pěkný, zdravý chlap. Vždy, když jsem byla v jeho přítomnosti, cítila jsem se velmi dobře. Dovedl mne pochválit, jak pěkně vypadám, všiml si i drobné změny účesu a dokázal ji ohodnotit. Co si pamatuji, měl velmi silnou mužskou energii, která z něj vyzařovala a díky které jsem se cítila být krásnou ženou. Současně jsem vedle něj měla pocit bezpečí, když si to tak zpětně vybavuji, jakoby nade mnou držel deštník, který mne chrání před nepřízní – čehokoli.

A ještě jeden pocit nesmím zapomenout. Vedle nich obou, i Helenky, jsem se vždy cítila být taková nějaká lepší. Jakoby mne jejich vibrace zvedaly vzhůru, k pocitům radosti, štěstí a lásky. Stejně jako vibrace jiných lidí mne naopak táhly dolů, do hmoty, do problémů, do hodnocení a posuzování druhých…

Richard velmi dobře věděl, co Helenku trápí, mnohokrát o tom spolu mluvili. Snažil se sám sebe změnit, ale měl pocit, že tím jde proti sobě. A protože svou ženu miluje, rozhodl se pro ni udělat jinou věc – sám ji navrhnul, aby si našla milence. Tak moc ji miloval, že ho trápilo, že vedle něj není šťastná.

Helenka po velmi dlouhém zvažování souhlasila a milence si doopravdy našla. A nejen to. Seznámila ho se svým manželem a vytvořili neobvyklou, přesto naprosto funkční trojici. Richard si s milencem výborně rozuměli a Helenka byla šťastná. Současně se ji podařilo zhubnout dvacet kilo nadváhy, které získala tím, že zajídala svou nenaplněnou potřebu sexu.

V naprosté pohodě a spolupráci uplynulo pár let. Až jednou Helenka pocítila, že stačí. Že vše, co potřebovala zažít, prožila a potřeba najednou nebyla, zmizela. S milencem se proto velmi slušně rozešla, ale dodnes zůstali přáteli a čas od času se všichni tři setkají. Jen už v tom setkání není sex.

A s Richardem se k sobě vrátili, byť se vlastně nikdy nerozešli. Jen ona už nemá nenaplněnou potřebu, která je rozdělovala, ale naopak…cítí nesmírnou a hlubokou vděčnost ke svému muži, že ji dal tu šanci a možnost. Že nemyslel na sebe, ale na její potřeby a ty upřednostnil. A za to vše ho začala milovat mnohem víc, než kdy před tím. A také poněkud jinou láskou – více duchovnější, než tělesnou.

Jak sama na závěr vyprávění svého krátkého, leč intenzivního příběhu řekla, ví, že to, co se stalo, je nakonec semklo tak pevně, že už nic a nikdo toto jejich spojení nedokáže rozdělit. Jejich láska, se dostala přesně na tu úroveň, že i když jsou svobodní a samostatní, na úrovni srdce se stali jedním.

Jsem nesmírně šťastná za ty dva krásné lidi. Za to, co dokázali. Že všichni kolem nich, na jejich příkladě mohou vidět, že to OPRAVDU jde. Když je chlap silný a nebojí se i případné ztráty. Když svou ženu doopravdy miluje a záleží mu na jejím štěstí…pak získá tu největší odměnu – její srdce. A to napořád.

Jsem šťastná, že jsem tento příběh slyšela a že ho mohu předat dál. Že tento můj rok začíná takovým nádherným příběhem o skutečné lásce… Kéž je jí mezi námi čím dál více… proto ho šiřte dál a dál…aby LÁSKA  mezi lidmi rostla víc a více.

[content id=1278][/content]

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Zaujal vás můj článek? Chcete vědět více, například co nabízím?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share This