Před časem jsem zveřejnila první text se stejným názvem, kde jsem popsala, jak se chci s tebou milovat a proč. A dnes píšu pokračování, nebo spíše pohled z jiného úhlu.

Ten text četlo téměř 35 tisíc lidí, přesto se nic nezměnilo, tys mne stále ještě nenašel. Ty Muž, jsi nenašel mne, Ženu. Já Žena, nenašla tebe, Muže.

Nedávno jsem měla zážitek, díky kterému mi došlo, proč tomu tak je. Pokud tě to doopravdy zajímá, jestli chceš skutečně vědět, proč se míjíme, proč, i když se potkáme, vzápětí se rozcházíme, čti pozorně dál. Snad pochopíš i to, proč vedle sebe mnohdy žijeme celý život jako cizí lidé, nebo jako přátelé, případně jako bratr a sestra. Nebo proč se naše obrovská zamilovanost postupně překlopí do absolutní nenávisti a my se po letech rozvádíme.

Začnu od sebe. Já, Žena, na sobě už roky pracuji. I když se ti to nelíbí, i když se mi třeba posmíváš, že si hraji na Bohyni, a nechápeš, oč mi jde. Rozhodla jsem se totiž poznat samu sebe a tak se v sobě pitvám, čtu, pátrám a potkávám se s jinými Ženami, které jsou na tom úplně stejně, jako já. Chci prostě poznat, kdo je ukryt za všemi těmi rolemi, které na sebe v průběhu života musím brát. Kdo se doopravdy nachází za rolí Milenky, Manželky, Matky a později i Babičky.

A postupně, pěkně vrstvu za vrstvou, objevuji, kdo jsem. Objevuji a současně léčím svá zranění. Nejprve ta, ze současného života, pak z dětství a nakonec z minulých životů. Léčím vše, co se v mé ženské rodové linii pokazilo. Bez ohledu na obrovskou bolest, kterou mi to mnohdy přináší. Vím už totiž, že jinak nelze. Hnisající rána se musí nejprve vyčistit od vší špíny a bacilů, což většinou hodně bolí. Ale jen tak se následně může začít léčit. A stejné je to se zraněním psyché, naší duše.  

Díky tomu všemu čím dál více zjišťuji, kdo doopravdy jsem. Kdo se skrývá za všemi rolemi a maskami v tomto fyzickém těle. A tím se stávám čím dál více sama sebou.

A také objevuji, že mi celý život chybí vědomá celistvost. Konečně jsem si vědoma faktu, že i když jsem Žena, mám v sobě mužskou energii, svého vnitřního Muže. Takže i jeho vědomě přijímám a prozkoumávám ze všech stran. Což mne přivádí k dalšímu poznání a to, že větší část mého života měl podobu Otce. A že proto jsem si nemohla přitáhnout jiného muže, než takového, který mu byl nějak vnitřně podobný – také tady pro mne nikdy nebyl, když jsem ho nejvíce potřebovala, ale já tu pro něj byla vždy, když chtěl on.

Toto je pro mne velký AHA moment a zlomový bod! Díky němu se mi podařilo vymezit otcovu odkazu a energii přesně tolik místa, kolik mu přináleží. A tím jsem otevřela prostor, pro Muže zcela jiného. Takového, jakého nyní vědomě chci, aby mne doplnil ve svém opačném pólu.

A nyní se dostávám k tobě, Muži. Dovoluji se vyjádřit k tomu, co jako Žena vidím. Věř, že má slova jsou upřímná, s obrovskou touhou pomoci otevřít oči i tobě.

I ty máš uvnitř sebe, někde ve svém emocionálním a mentálním těle představu Ženy. A ta představa má podobu tvé Matky. Hlavně má její energii, vzorce chování, zranění, se kterým se zase potýkala ona, a které tobě, svému synovi předala. Což ti tvůj otec nevysvětlil, protože tu kvůli mámě pro tebe nebyl.

A podle které si zase ty vybíráš partnerku. Nevědomě. A pak se divíš, že i ona se chová přesně, jako tvoje matka. Zraňuje tě, nebo tě naopak dusí svou opičí láskou.

Snad ti už konečně dojde, že dokud nezměníš sám sebe, to, co máš v sobě, svou vnitřní ženu s její podobou matky, nemáš šanci najít skutečnou lásku. Každá další nová partnerka ti bude zas a znovu jen zrcadlit tvou matku. A bude ti ji zrcadlit i partnerka současná, i když už třeba poznává, kdo je. V tvém případě, a v případě všech nevědomých, jde totiž o tebe, a o to, co si na každou ženu projikuješ ty sám!

 Až se přestaneš bát bolesti, kterou tato skutečná a opravdová proměna sebe sama přináší, pak máš téměř vyhráno. Způsobů, jak na to nebýt sám, je dost, protože čím dál více Mužů si nutnost proměny už začíná uvědomovat a vzájemně si v tomto procesu pomáhají. Pokud dokážeš projít svou Cestu hrdiny, kterou jsem prošla i já, teprve pak se můžeme skutečně a doopravdy potkat.

Ne jen fyzicky, jako Žena a Muž, ale i energeticky, jako Jin a Jang, jako dvě polarity jednoho celku. A teprve pak můžeme začít prožívat své božství. Své největší dary, svou schopnost skrze fyzická těla prožívat sexualitu což je vlastně božská energie prožívaná ve hmotě.

Náš společný orgasmus, který prochází všemi čakrami, je energie Boha/Bohyně…je to vlastně Bůh/Bohyně, síla vyjádřená našimi propojenými, vzájemně sobě otevřenými těly.

Pak se může začít měnit vše kolem nás, protože naše energie bude mocná. Nesmírně mocná. Bude tak silná, že dokáže nejen plnit všechna naše přání, ale nedovolí zlu šířit se. Nepustí ho k nám, ale naopak, už si ho vůbec nebudeme do svých životů přitahovat, protože naše vědomí už bude naladěno na nejvyšší dobro všech.

Přemýšlej o tom všem prosím a přestaň se bát. A konečně už začni se svou skutečnou a pravdivou VNITŘNÍ PROMĚNOU. Abychom se společně mohli probudit do Vědomí a mohli se tak stát vědomými tvůrci vlastního života.

Protože jedině Vědomý člověk není manipulovatelný a nebojí se. Vědomý člověk řídí svůj život v souladu se sebou samým a současně s celým světem. Vědomý člověk zná a používá nesmírnou sílu orgasmu, kterou už zvládá a prožívá v celém těle, ve své mysli a duši. A umí tu sílu žít i ve chvílích, kdy je sám, sama… Vědomý člověk je totiž součástí celého Universa, Jednoty a je neustále napojený/á na vše, co v daném okamžiku potřebuje.

A to je smyslem naší existence. Probudit se do vědomí a žít své dary. 

[content id=1286][/content]

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Zaujal vás můj článek? Chcete vědět více, například co nabízím?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Share This