Kdyby Nebesa uměla mluvit, pak by nám řekla nejspíš toto:

„Lidé, i vy jste našimi dětmi, a i my vás opravdu moc milujeme. A stále věříme a doufáme, že to všichni dříve či později pochopíte a probudíte se tak do vědomí toho, kdo ve skutečnosti jste a odkud pocházíte.

I to, co už někteří z vás chápou. Že jste to vy, ne vaše planeta Země, kdo se musí změnit, své myšlenky, své postoje, své chování.

Doufáme, že i vy začnete věřit a řídit se slovy těch, kteří si už procesem probouzení prošli a prožili si ho na vlastní kůži. Těch, kteří vám přináší poznání o dokonalém zdraví, blahobytu, o skutečné hojnosti, která není založena na majetku a vlastnictví, o vědomém milování… Všech těch, kterým bytostně záleží na tom, jaký bude celý tento váš svět, včetně lidí, kteří tu budou žít.

Jsme si totiž jistí, že nikdo z vás nechce zažívat bolest, utrpení, smrt, ale přesně naopak. Nic z toho nechcete pro sebe, a už vůbec ne pro své děti. Víme, že je milujete stejně, jako my milujeme vás a stejně jako my, i vy pro ně chcete jen to nejlepší.

Také si jsme jistí, že každý z vás chce žít ve světě, kde neexistuje utrpení, a kde je naopak hojnost všeho dobrého pro vás, pro všechny.

Víme, že chcete, aby vaše Země i nadále zůstala krásná a čistá. Aby vzduch, který dýcháte, byl voňavý a plný kyslíku.

Aby voda, kterou pijete, byla průzračná, lahodná a živá.

Aby půda, na které pěstujete rostliny, byla bohatá jen na živiny a ne chemii.

Aby ani jedno zvíře nestrádalo, netrpělo hladem, ale žilo v klidu a pohodě ve svém přirozeném prostředí.

Jsme si bytostně jistí, že toto všechno celým svým srdcem chcete, protože ve své podstatě jste jako my. Vy všichni jste světlo a láska. To vše je zahaleno do šatů, které jste si oblékli, abyste na této stále tak krásné planetě Zemi mohli žít.

Máte svá těla proto, abyste se mohli vzájemně dotýkat, hladit, hýčkat a objímat. Abyste se mohli milovat a tělesnou lásku transformovat v lásku duchovní. Aby se každý z vás rozvzpomněl kdo jste, odkud přicházíte a kam směřujete. Abyste se uzdravili, probudili a začali žít svou skutečnou podstatu, své božství.

Protože kvůli tomuto poznání jste na Zemi přišli. Ne, abyste prožívali materiální peklo, ale abyste zde vědomě začali žít své Nebe na Zemi.

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This