Na tomto světě je spousta lidí s nejrůznějšími životními příběhy. Svět některých je v naprostém pořádku a bez problémů, ale mnozí raději „spí“, aby se nemuseli podívat někam, kam není snadné pohlédnout, natož se tam ponořit a přijmout vše objevené.

Vždy mne naplní hlubokou vděčností, když se dozvím, že to, co předávám, tedy moje osobní zkušenosti a poznání, pomáhají někomu jinému najít odvahu začít se probouzet. Mému životu dává hluboký smysl a další rozměr, když vidím, že lidé díky mým knihám, konzultacím, nebo osobnímu setkání začnou měnit své životy.

Pan M. Cílek je muž, který prošel postupně vším, co nabízím. Nezalekl bolesti a strachu ze svých temných stránek, ale naopak šel tam, kde to nejvíce bolelo s velkou odvahou změnit vše, co mu už dávno nevyhovovalo. Dnes už začíná sklízet ovoce své, mnoho měsíců trvající, náročné práce.

Má můj velký obdiv za to, co už zvládl a také že se nebojí vyjít na světlo se vším, za co by jiní raději vraždili, jen aby se uchránili před prozrazením. Vím, že to nedělá kvůli senzaci, ale na osobním příkladě ukazuje, co vše se dá zvládnout, když člověk doopravdy chce.

Nebát se ukázat svou největší slabinu totiž chce velkou morální sílu. Zvláště u muže.

„Musím konstatovat, že nejsilnější pro mne bylo odhodlat se ke zveřejnění video reference. Protože jsem tam pustil věci, které bych donedávna neprozradil ani za nic. Pro nás muže je sexualita jako jeden z pilířů síly a přiznat si, že v tom mám problém, znamená okamžité znehodnocení našeho potenciálu vůči ženám. Takže je to mnohem horší např. než chodit nahý na náměstí. Protože je to odhalení naší nejniternější slabiny.

Ale došlo mi, že na druhou stranu je to důkaz toho, že to řeší a že do toho jde i tímto způsobem, veřejně. Že o tom vůbec promluví. Jsem moc rád, že jsem to pro sebe udělal. A děkuji vám, že jste mi to umožnila.

Díky tomu se teď se mnou dějí velmi silné věci. Připadám si, jako kdybych byla žena na ženském kruhu (obklopen ženami). Žádná z těch žen není lepší nebo horší.

Ale každá mi pomáhá jiným způsobem. A nějakým záhadným způsobem se v tom doplňují. Každá jinak. Každá unikátně. Každá v jinou dobu. Uvědomil jsem si, že to funguje intuitivně z jejich strany. A s vděkem to přijímám.

Jakoby se teď ta energie uvolnila a dovršila nutnost změny vně, kde se to projevuje.“

 

Na tuto poslední zprávu jsem p.M.Cílkovi odpověděla, že nyní přichází čas, aby se podíval i na svou mužskou energii. A to je nejlepší udělat v kruzích mužských. Nyní je už dostatečně připravený, už nemusí silou překrývat své stíny, ale naopak „jen“ uzdraví a posílí svůj jang. Tím se jin i jang dostanou do rovnováhy.

A ve vnějším světě se projeví jako muž ve své síle, tedy muž, který je uvnitř zdravý, citlivý a láskyplný.

Uvědomuji si, že moje intuice mi to mi „říká“ už hodně dlouho, tedy že muži by nejprve měli uzdravit svou vnitřní ženu (svou jinovou energii). Protože bez tohoto uzdravení stále jen posilují vnější jang, a skutečný problém zůstává i nadále uvnitř, pěkně ukryt.

Uzdravená vnitřní žena muže, (jeho jinová síla) mu dává pevnou půdu pod nohama a jeho mužskou energii (jang vnitřní i vnější) pomůže směrovat tak, aby se stal pevný a současně citlivý. Dá mu odvahu cítit a skutečně milovat beze strachu ze zranění.

Takové muže my ženy z celého srdce milujeme a takoví muži si nás automaticky přitáhnou. Protože víme, že s takovými muži se budeme cítit v bezpečí s vědomím, že vedle něj můžeme žít své ženství otevřeně a naplno.

Jin a jang v lásce a v harmonii.

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This