Naše tělo je chrámem pro duši, a každá část těla má svůj význam. Všechny zásahy z vnějšku se ve finále odrazí na naší duši i v našem životě. Přesto má naše fyzické tělo ve spojení s duší takovou sílu, že vědomě zvládne překonat jakoukoli nemoc, překážku, jakékoli postižení.

Včera večer, než jsem usnula, jsem poprvé v životě měla intenzivní pocit, že se musím zaměřit na své vaječníky. Jakoby si o mou pozornost samy volaly. Udělala jsem to a intenzivně se na ně zaměřovala. Chvíli se nic nedělo, ale pak jsem zavnímala spojení.

Lékaři tě od nás odpojili, a tím ses odstřihla od své mateřské síly, vstoupila mi do mysli úplně první myšlenka. Hmm, ano, gynekolog mi po druhém dítěti ze zdravotních důvodů doporučil podvaz vaječníků. A já, aniž bych tehdy, ve svých 35letech tušila, jaký to bude mít dopad na můj další život, jsem s tím souhlasila.

 

A jak už to u mě bývá zvykem, v mysli se mi rozběhl film. Viděla jsem samu sebe, jak máchám prádlo v řece, jak se mi v noci udělá strašně zle a svíjím se bolestí břicha, pak se vidím na operačním sále… náročná operace spojená i se zaníceným slepým střevem.

Resumé – prasklý vaječník následkem prudkého podchlazení.

 

Pak se vrátím ještě o pět let zpátky. Těžký porod, narození první dcery. „Ta se narodila z mého vajíčka“, ozve se z pravého vaječníku. Proto je taková bojovná a sebevědomá.

 

A pak jsi měla mít chlapce. Zase z vajíčka ode mne. Ale ta jangová energie vajíčka nebyla schopna zdolat překážku, energetický blok, který způsobila právě tvoje předchozí operace. Proto vajíčko odešlo mimo vejcovod, kde se spojilo s ještě negativnější energií spermie, takže jsi měla mimoděložní těhotenství, které tě málem zabilo.

 

Abys uviděla a pochopila, s jakou mužskou energií ses spojila. Jakého muže sis vzala. Jenže tenkrát jsi ještě nebyla tak moudrá, ani vnímavá a nenaslouchala jsi svému tělu.“

 

Ano, je to tak. A proto jsi až za dlouho, až se odehrála energetická změna v tvé rodině (zemřel mi otec), měla dceru z mého vajíčka, z vaječníku levého. Proto je zcela jiná, než ta první. Není to jen tím, že každá má jiného otce. Je to energií, kterou každý z nás má k dispozici. Já jsem více jin, a pravý vaječník je více jang.

 

Přesto i toto dítě málem zemřelo společně s tebou, než přišlo na svět. Jednoduše proto, že mužská a ženská energie, která se spojila, nebyla kompatibilní. “

 

No to jsou věci, říkala jsem si sama pro sebe. A až teď je mi to zase mnohem jasnější. Úplně vše se vším souvisí, vzájemně do sebe zapadá, jen my to díky tomu, že nejsme plně vědomí, nejsme schopni vidět, vnímat, registrovat. Ale dává mi to velký smysl.

 

„Co pro vás ještě mohu udělat? A proč jste si mou pozornost vlastně přitáhly?

 

Abys si uvědomila, že i když jsme mechanicky odděleny, jsme stále tvou součástí. A je v nás spousta energie, která je nyní potřeba pro tebe a současně k léčení celého energetického systému Země.

 

Co tedy mám dělat dál?“

 

Vnímat nás, všímat si nás a naslouchat nám. Posilovat naši energii svou pozorností a tuto energii používat vždy, když budeš potřebovat.

 

A také tuto informaci předat dál. Aby všechny připravené ženy začaly dělat to samé. Je potřeba naši mateřskou plodící energii neustále navyšovat a dávat k dispozici světu. Mnohé ženy ji však nejprve budou muset očistit od nánosu lží a negativních přesvědčení. Čím více to však budou dělat, tím rychleji nastanou změny, které si tak přejete.“

 

Tak to je paráda, přesně to do sebe zapadá s mou nedělní vizí o Mateřské energii. Zvědomuje se nám, abychom my všichni – ženy, ale i muži (protože i oni jsou v počátcích svého zplození součástí ženy matky, skrze ní přichází na svět, a ji zprvu vnímají jako bohyni zroditelku) vyčistili všechna zranění, všechen svůj vnitřní odpad v podobě nesprávných přesvědčení a s touto očistou vnitřní začali dělat změny i ve světě vnějším.

Toto je můj DAR PLANETĚ ZEMI. Dávám samu sebe k dispozici jako nástroj změny. 

 

 

 

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This