Přeji si, aby na zemi převzala vládu láska.

Z celého srdce si přeji, aby lidé nacházeli odvahu začít uzdravovat své vztahy napříč generacemi.

Protože jenom tak může mizet zlo, které si obléklo líbivý kabátek a šíří se světem.

Přeji si, aby se ženy a muži vzájemně milovali a prožívali spolu skutečnou intimitu srdcí.

Protože jen z této lásky se rodí děti, které v sobě nesou božskou jiskru. Děti, které VÍ, a v láskyplné rodině dál rozvíjejí své talenty, aby, až se stanou dospělými, dál měnily svět k lepšímu v souladu s duchovními principy.

Přeji si, aby ženy (představující energii JIN) přestaly prodávat svá vajíčka a vagínu, jako dílnu, kde se vyrábí dítě.

Přeji si, aby muži (představující energii JANG) přestali prodávat své sperma, jako zboží, díky kterému se vyrobí dítě.

Přeji si, aby se přestaly vyrábět děti na zakázku všech těch, kdo odmítají duchovní principy a myslí si, že za peníze lze pořídit vše, tedy i to, co by mělo být zázrakem ze spojení a vyjádření té největší lásky dvou lidí, muže a ženy.

Přeji si, aby si lidé uvědomovali, že nový život je dar, se kterým je třeba náležitě nakládat, ne ho směňovat za peníze. Protože to nejcennější se za peníze nekoupí, to je třeba žít. Dítě totiž nepřichází tam, kde pro něj v srdci není místo, i když hlava říká ano. Dítě není ani lék na problémy, jako pilulka, která zažene bolest tím, že potlačí příčinu, dítě je naopak katalyzátor všeho, co je v nás.

A také si přeji, aby nastala rovnováha Jin a Jang. Jenom takto může vývoj směřovat k pravdě a lásce, protože to je základ všeho, to je základ všech duchovních principů.

Dvě Jin, nebo dva Jang ve fyzických tělech však NENÍ rovnováha z prostého důvodu, že nemohou zplodit dítě. Mohou si je jen osvojit, nebo koupit. A takovému dítěti bude vždy chybět protipól, takže jeho vývoj nebude vyvážený a nebude směřovat k bezvýhradné lásce, ale nejspíš opět k přesvědčení, že vše je na prodej, láska, děti, celý svět.

Přeji si, aby to každá Jin a každý Jang chápali. Aby každý našel odvahu podívat se za své masky, do sebe sama, co je to v něm za zranění, proč odmítá přijmout opačnou energii.

Přeji si, aby Jin i Jang nacházeli sílu to měnit.

A doufám a věřím, že mnozí lidé to už chápou. Protože tím se staví do své pravdy a síly, a nedovolují šíření negace a zvrácenosti. A láska, ta skutečná, plodivá, tvořivá, posilující a uzdravující, je stále silnější a silnější, a dál uzdravuje každého a každou, kdo má odvahu otevřít se jí.

A tak se staň!
A tak se děje!

Pokud tomuto přání rozumíš a rezonuje s tebou, pošli je dál, ať se energie přání LÁSKY v zájmu nejvyššího dobra šíří dál a dál.

 

Ilustrační obrázek je z autorské tvorby Heleny Sajfertové

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This