Dnes mi při ranní meditaci do mysli vstoupily velmi zajímavé informace. S pokynem, že je mám poslat dál – zde jsou…

Při Vědomém milování, tedy když se žena muži bez zábran otevře a zcela odevzdá energii lásky, pak společně s ním, tedy pokud i on dokáže do jejího otevření se vstoupit a odevzdat se té síle, vytvoří úžasnou, vysoce vibrační energii, která:

Čistí a uzdravuje všechny buňky v tělech obou.

Léčí a přenastavuje energetická těla.

Uzdravuje a přenastavuje jejich rodové linie v kolektivním povědomí.

Vyživuje a dál posiluje entity, kterým někteří říkají bílá trička, tedy tu část vesmírných energií, které rezonují na velmi vysokých vibracích lásky.

Jde totiž o energii, která má potenciál velmi rychle, nenásilně a přitom úspěšně přenastavovat vše, co ve Vesmíru existuje.

Tato vysoko vibrační energie, která se na zem následně vrací, je schopna dál otevírat a rozšiřovat vědomí lidí, čímž se velmi urychluje Transformace lidstva.

A to vše mohou dokázat dva jedinci – ŽENA a MUŽ, když se dokáží odevzdat sobě vzájemně, dát si jasný záměr a nebát se, že je ten druhý svou láskou pohltí.

U Vědomého milování je to totiž přesně naopak. Dva, stále zůstávají jedinečnými v hmotné realitě, jen se změní jejich Vnitřní svět, protože postupně zcela zmizí tma nevědomí díky světlu lásky.

Změna Vnitřního světa se následně začne odrážet i v jejich realitě kolektivní, silně posilována i z vnějšku energií, kterou oni sami vytvořili a se záměrem Nejvyššího dobra vyzářili do Vesmíru.

Pokud vás tyto myšlenky zaujaly a chcete vědět více o Vědomém milování, pak další informace najdete v Bonusu, který je součástí mé eknihy – Prozradím ti, jak se chci pomilovat, aneb Tajemství návratu Bohyně.

 

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This