Můj osobní názor, který nikomu nevnucuji, jen předkládám k zamyšlení.

Celý svět NĚKDO zastavil kvůli neexistující pandemii. A že ten NĚKDO tedy musel mít pořádnou sílu, je nad slunce jasné. Současně s tím nastal obrovský propad ekonomiky. Důsledky tohoto propadu budou prožívat nejspíš ještě naše děti a možná i vnuci…. pokud se dožijí.
Tedy v případě, že lidstvo nepochopí oč tady jde, proč se „TO“ stalo,

Takže pokud ten NĚKDO má plán, na kterém systematicky pracuje, pak si můžeme být jistí, že bude mít dost síly dovést jej až do konce.

Tím plánem může být např.patent firmy Microsoft s číslem 2020060606, který vede k něčemu podobnému, jako už je běžné v Číně, tedy permanentnímu sledování, kreditům a absolutní ztrátě svobody. V tom lepším případě!

Když se na celý problém, včetně nových technologií podívám z hodně velkého nadhledu, vychází mi toto – obyčejný člověk v ČR díky půl bilionovému dluhu, který vláda odsouhlasila, nebude mít šanci využívat jejich výhod, protože na ně prostě nebude mít. A peníze nebude mít ani vláda, takže se republika stane závislá na dotacích. Už teď vláda dělá kroky, jak městům a obcím vzít peníze a rozhodování o nich. A jako kompenzaci slibuje vyplácet dotace…

Každý stát EU, včetně ČR se bude muset sakra snažit, aby splňoval kritéria, která se chystají v souvislosti s Green dealem, jinak řečeno Agendou 2030.

Svět bude (on už defacto je) ovládán jediným „globálním prediktorem“, který díky zasíťování planetárního prostoru bude mít v ruce globální biologickou zbraň.

Takže v klidu můžeme zapomenout na žabomyší války, na svobodu rozhodování. A hlavně na představu, že „globálnímu prediktorovi“ jde o blaho a zdraví lidstva.

Jde mu o jediné, peníze a moc.

Je to sila, která má moc vyděsit lidi k smrti, nasadit jim roušky, píchnout vakcínu, vzít svobodu… A mnozí lidé to velmi rádi udělají, protože vůbec netuší, že by se mohli chovat a myslet jinak. Nebýt ovládáni systémem, slovy o nezbytném pokroku, fake news o desítkách tisících mrtvých na covid, konspiračními teoriemi, které nejsou teorie, ale realita běžící nám přímo před očima.

Nejspíš toto mé zamyšlení zase většina vůbec nepochopí, jen ocejchuje výsměšným smajlikem.

Těm ostatním, co umí myslet a dávat si věci do souvislostí, zkuste se rozhlédnout kolem sebe. Na svět, ve kterém žijeme a na principy, které jsou dnes nejvíc preferovány… nemůžete nezjistit, že jsou to peníze a moc.

To je novodobé náboženství, nejvyšší síla a základní priorita. Na těchto dvou slovech stojí celý svět. Kdo má nejvíce peněz, má největší moc.

Za posledních 30 let nové technologie vydělaly jejich strůjcům, vizionářům mnohonásobně více, než banky jejich majitelům za více jako sto let.
Inu, AI je sakra chytrá…
Nyní přichází další kolo, a říká se mu „zlatá půlmiliarda“. Kdo je v obraze, ví, oč jde… Kdo neví, ať googli.

Změny jsou tu a dějí se. A je na každém z nás, kam povedou.

Ještě doplnění, kdo nebo co je Globální prediktor.

Je to převládající a panující energie.
V současnosti je to neustale narůstající touha po moci, ovládání druhých, pocit nadřazenosti, chamtivost, prolhanost, manipulace.

Z toho logicky vyplývá, že existuje opak, tedy pozitivní globální prediktor, a je to láska k sobě i druhým, laska k pravdě, poctivost, souciteni. A také jasnost a pevnost, čistota záměru, konání v souladu se životem a dobrem pro všechny…

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This