Na youtube jsem našla své video, které jsem nahrála před více jak třemi lety. Je na téma, které se silně začíná objevovat v kolektivním vědomí a o kterém jsem psala už minule. Jsem trochu v předstihu s vnímáním energií, které se následně začnou projevovat i hmotě, protože se snažím stále své vědomí rozšiřovat.

A už před třemi lety jsem byla připravována na situaci, která se čím dál více zhmotňuje tím, jak se lidé chovají. Vnímám to čím dál silnější rozdělení, ty čím dál intenzivnější hádky a tlaky. A uvědomuji si, že nic netrvá věčně, že dříve či později přijde sklizeň toho, co lidé sejí. V jednom známém filmu se říká, že kdo seje vítr, sklidí bouři. Dodávám, že kdo seje bouři, sklidí tornádo a kdo seje tornádo, sklidí – co asi, co myslíte?!  

 

https://www.youtube.com/watch?v=1bKwIpLJJgA&t=330s

 

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This