Kdo je Acea? Je pro mne těžké přesně ji definovat. A tak raději popíšu sebe. Kdysi jsem byla dcera, později milenka, pak matka. Ještě později jsem poznala, jaké je to být macecha.

A také jsem byla otrokyní, pak dominou a nakonec tantrickou masérkou.

Dnes jsem babička a říkám si, byla jsem to tehdy všechno já, a nebo ne? Během jednoho života prožít tolik rolí…

Občas ještě váhám, občas už mám jistotu, že Acea je vědomí ženského aspektu božství, kterému jsem se díky všem svým prožitkům a zkušenostem otevřela. Ale nemohu to nijak dokázat, nemám jak změřit ani zvážit toto poznání.

Co však mohu, že je předávám dál. Protože čas od času ke mně odněkud dorazí informace, a ty jsou tak nutkavé, že dokud je nedám na papír, nemám klid.

Poprvé jsem se tomuto vědomí Acea plně otevřela v knize Prozradím ti, jak se chci (po)milovat, aneb tajemství návratu.

A tento můj vnitřní přetlak pokračuje. Dál mne směruje k informacím o Vědomém milování. O způsobu, který vede ke spolupráci a propojení mezi ženou a mužem…o milování, které má potenciál měnit lidi, prostředí, svět.

Myšlenky, které ke mně přichází, vnímám jako moje a současně jsou tak jiné, než jak jsem přemýšlela kdysi. Myšlenky o změně, o vývoji, o směrování, atd., ale nebudu předbíhat. Další texty na toto téma budou následovat.

 

Tu škrabošku můžete vnímat buď jako masku, nebo jako symbol tajemství, které bude odhaleno…

Komentáře

Jsem vypravěčka a vyprávím příběhy, které mi diktuje sám život. Jsou v nich aspekty jak vnější - viditelné, tak i ty skryté, které jsem se naučila vnímat. A také jsem průvodkyní temnými údolími i nebeskými výšinami lidské sexuality. Můj příběh najdete zde>>

Share This